Top 2000 dienst PG Appingedam

Volle Nicolaïkerk bij Top2000 kerkdienst Appingedam

Veel belangstelling was er op zondag 27 december voor de speciale Top2000 dienst van de Protestantse Gemeente Appingedam. De dienst stond volledig in het teken van de Top2000 van NPO Radio 2.

Het popkoor True Colors zong onder andere hits van Cindy Lauper, U2 en Louis Armstrong. Veel lof was er voor de jonge zanger Wout de Vries uit Appingedam, die Thinking out loud van Ed Sheeran en Oceaan van Racoon fantastisch neerzette.

Samen een hit zingen was ook mogelijk met een vertaling van Morning has Broken van Cat Stevens of luisteren naar het orgel, waarop Henk Samplonius nummers speelde als Imagine van John Lennon en All you need is Love van the Beatles.

Alle nummers werden op een mooie manier ingeleid, soms uitgelegd of vertaald naar het geloofsleven door dominee Ron Lafeber en in de gebeden was onder meer ruimte voor een variant op het lied van Claudia de Breij: mag ik dan bij jou!

wout de vries PGA

 

Wout de Vries PGA

Popkoor "True colors" PGA

 

 

 

 

 

Reacties (0)


Dit onderwerp is gesloten voor nieuwe reacties.

De diensten van de Protestantse Gemeente Appingedam vinden plaats in de prachtige Nicolaïkerk.
Meer info:

Nicolaïkerk Appingedam »

Het meest actuele kerkblad vindt u online. Hier kunt u ook vorige edities inzien.

Kerkblad »

De PG Appingedam heeft overeenkomstig de privacy wetgeving, die op 25 mei 2018 in gaat, een privacy-verklaring opgesteld. Op de hieronder vermelde pagina (link) vindt u deze verklaring.

Privacy verklaring PG Appingedam »

Heeft u suggesties of opmerkingen ten aanzien van deze website? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

Contact »