Afronding project "schapen tellen"

Schapen tellen resultaat

Op 25 oktober hebben de Protestantse gemeente Appingedam en de Hervormde gemeente Tjamsweer het project "schapen tellen" afgerond.

Het doel van dit project was geld in te zamelen voor de Stichting Mensenkinderen. Met het geld geeft de Stichting families in Armeinië 2 of 3 schapen als basis voor hun bestaan in het armoedige berggebied van het zuid-oosten van het land.

De beide gemeentes hebben samen in het afgelopen jaar een bedrag van € 15229,33 vergaard met allerlei activiteiten, (link naar youtube-fotofilmpje van een aantal activiteiten) Een geweldig resultaat!!

Het bedrag is tijdens een afsluitende kerkdienst symbolisch overhandigd aan dhr. Bram van Dijken van de Stichting Mensenkinderen.

Naast de ingezamelde opbrengst schonk de Stichting Hestia Foundation, in het kader van dit project, een tractor, een fantastisch gebaar, hartelijk dank.

Onder de foto's de presentatie van Mensenkinderen over het project in uitvoering.

 Activiteitenoverzicht Schapentellen

schapen tellen

schapen tellen dank Mensenkinderen

 

Reacties (0)


Dit onderwerp is gesloten voor nieuwe reacties.

De diensten van de Protestantse Gemeente Appingedam vinden plaats in de prachtige Nicolaïkerk.
Meer info:

Nicolaïkerk Appingedam »

Het meest actuele kerkblad vindt u online. Hier kunt u ook vorige edities inzien.

Kerkblad »

De PG Appingedam heeft overeenkomstig de privacy wetgeving, die op 25 mei 2018 in gaat, een privacy-verklaring opgesteld. Op de hieronder vermelde pagina (link) vindt u deze verklaring.

Privacy verklaring PG Appingedam »

Heeft u suggesties of opmerkingen ten aanzien van deze website? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

Contact »