Afscheid van mw. Marga in der Maur - van Achteren, als bejaardenpastor PG Appingedam

Marga in de Maur - van AchterenOp zondag 10 maart 2013 is met een feestelijke dienst, waarin mw. In der Maur zelf een aantal taken vervulde, na periode van 10 jaar afscheid genomen in verband met pensioenering. In deze periode is zij als bejaardenpastor werkzaam was in onze gemeente. Na een tal van vrijwilligersfuncties in onze gemeente (waaronder diaken en scriba kerkenraad) is ze in 2003, na het afronden van de studie HBO-theologie, aangesteld als bejaardenpastor in de protestanse gemeente Appingedam. Haar werkgebied was o.a. Damsterheerd, Paasweide, AT Voslaan, Pieter Bieremastraat. We wensen haar met haar pensioenering nog goeds en zegen toe en bedanken haar hartelijk voor de overweldigende inzet.  

In onderstaand overzicht kunt u een impressie zien van deze afscheidsdienst.

 

Reacties (0)


Dit onderwerp is gesloten voor nieuwe reacties.

De diensten van de Protestantse Gemeente Appingedam vinden plaats in de prachtige Nicolaïkerk.
Meer info:

Nicolaïkerk Appingedam »

Het meest actuele kerkblad vindt u online. Hier kunt u ook vorige edities inzien.

Kerkblad »

De PG Appingedam heeft overeenkomstig de privacy wetgeving, die op 25 mei 2018 in gaat, een privacy-verklaring opgesteld. Op de hieronder vermelde pagina (link) vindt u deze verklaring.

Privacy verklaring PG Appingedam »

Heeft u suggesties of opmerkingen ten aanzien van deze website? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

Contact »