Actie Schoenmaatjes Edukans

 
PGA Actie Schoenmaatje 241113 Op zondag 24 november heeft de 12+ groep, vooraf aan de kerkdienst, gevulde schoenendozen ingezameld voor de Actie Schoenmaatjes van de Stichting Edukans.

Er zijn ruim 40 dozen voor dit doel binnen gekomen gevuld met schoolspullen, speelgoed, zeep, tandpasta, knuffels, allerlei dingen die kinderen fijn vinden om te krijgen.

Wereldwijd gaan 57 miljoen kinderen niet naar school. Onderwijs maakt weerbaar, geeft kinderen vaardigheden waar ze hun leven lang profijt van hebben. Stichting Edukans werkt aan meer scholen, schoolbanken, schoolborden, meer boeken en leraren in ontwikkelingslanden. Wij kunnen deze stichting op verschillende manieren ondersteunen en een daarvan is de actie Schoenmaatjes.

Op de website www.edukans.nl kun je meer informatie vinden over deze actie. Verder worden er de komende zondagen in de kerk folders en schoenendozen uitgedeeld. 

Reacties (0)


Dit onderwerp is gesloten voor nieuwe reacties.

De diensten van de Protestantse Gemeente Appingedam vinden plaats in de prachtige Nicolaïkerk.
Meer info:

Nicolaïkerk Appingedam »

Het meest actuele kerkblad vindt u online. Hier kunt u ook vorige edities inzien.

Kerkblad »

De PG Appingedam heeft overeenkomstig de privacy wetgeving, die op 25 mei 2018 in gaat, een privacy-verklaring opgesteld. Op de hieronder vermelde pagina (link) vindt u deze verklaring.

Privacy verklaring PG Appingedam »

Heeft u suggesties of opmerkingen ten aanzien van deze website? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

Contact »