PGA

We ontvingen het bericht dat ds. R.P.Oosterdijk te Haren het beroep naar Appingedam en de gemeentes Kantens-Rottum-Stitswerd
 heeft aangenomen.
Binnenkort zullen er stappen ondernomen worden door de kerkenraad om de vestigingsdienst voor te bereiden.

MET BEELD
kerkdienstgemist PG Appingedam
of via  knop YouTube kanaal

Live-stream uitzending van de kerkdienst vanuit de NICOLAÏKERK te Appingedam
om 09:30 uur
op zondag 24-01-2021
Voorganger: ds. Gerlinde M. van den Berg-de Haan
Organist: Vincent Hensen-Ooosterdijk

Liturgie: als pdf te downloaden

KERKDIENSTGEMIST MET BEELD - KLIK OP LOGO  OF VIA YOUTUBE ORANJE KNOP

Volg onze kerkdienst via "kerkdienstgemist.nl" OF via YouTube. De kerkdiensten blijven, zolang er Corona-maatregelen zijn,
in beeld en geluid uitgezonden via KERKDIENSTGEMIST.NL
zie onder aan pagina "Digidienst" voor uitleg van app.
De liturgie van de dienst vindt u via deze link op de pagina "Digidienst"
Er zijn voor de Kindernevendienst uitleg en werkbladen beschikbaar zie "Digidienst"
 DE KERKDIENSTEN ZIJN TOT NADER ORDE VANAF 14-01-2021 HELAAS UITSLUITEND DIGITAAL TE VOLGEN
 dit in verband met de voortdurende lockdown en de dreiging van een besmettelijker virus variant.
GEBRUIKSPLAN NICOLAIKERKVERKORT GEBRUIKSPLAN, GEBRUIKSPLAN FRANSE SCHOOL

Mededelingen    Bestellen huispaaskaars 2021, open dit bericht van de commissie eredienst

Kerkgebouw protestantse gemeente Appingedam

Nicolaïkerk Appingedam   Marsumerkerk gem. Appingedam

NICOLAÏKERK, Wijkstraat 32, 9901AJ                                      MARSUMERKERK, Marsumerweg, 9901TP  (eigendom SOGK)
                                                                                                                       (IKE zomeravonddiensten)

De kerkdiensten van de PG Appingedam worden gehouden in de Nicolaïkerk.

• In de zomer worden een aantal Welkomstdiensten gehouden in de Marsumer kerk
  • Aanvang kerkdiensten op zondag: ochtenddienst - zie rooster - avonddienst - zie rooster uur (1x per maand)
  • Tijdens de ochtenddiensten is er kinderoppas, kindernevendienst (basisschool) en volgens een rooster 12+groep
  • Collectes zijn altijd voor diaconaal doel (Diaconie) en het lokale kerkelijk werk (Kerk)

Kerkdienst rechtstreeks meeluisteren of achteraf beluisteren

Als u niet naar de Nicolaïkerk kunt komen, dan kunt ook rechtstreeks via kerkdienstgemist.nl op de zondagmorgen en op andere tijdstippen meeluisteren. Klik dan op de link in de volgende regel. In het nieuwe scherm klik u op de startpijl.

Heeft u een kerkdienst gemist klik hier op de link naar "Kerkdienst gemist - Appingedam", en kies de dienst die u wilt beluisteren door op de pagina van kerkdienstgemist iets naar beneden te scrollen om een keuze te maken.

Liturgisch bloemschikken PGA

Kerkdiensten:  januari 2021

03 jan     Nicolaïkerk 09:30

mw. M. Hadders -