Van 20 t/m 26 januari is het zover:
 de jaarlijkse Week van Gebed!

Het thema van dit jaar is:
  "Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons"
  naar Handelingen 28:2

zie pagina kerkdiensten voor de dagelijkse locaties

Kerkgebouw protestantse gemeente Appingedam

Nicolaïkerk Appingedam   Marsumerkerk gem. Appingedam

NICOLAÏKERK, Wijkstraat 32, 9901AJ                                      MARSUMERKERK, Marsumerweg, 9901TP  (eigendom SOGK)
                                                                                                                       (IKE zomeravonddiensten)

De kerkdiensten van de PG Appingedam worden gehouden in de Nicolaïkerk.

• In de zomer worden een aantal Welkomstdiensten gehouden in de Marsumer kerk
  • Aanvang kerkdiensten op zondag: ochtenddienst - zie rooster - avonddienst - zie rooster uur (1x per maand)
  • Tijdens de ochtenddiensten is er kinderoppas, kindernevendienst (basisschool) en volgens een rooster 12+groep
  • Collectes zijn altijd voor diaconaal doel (Diaconie) en het lokale kerkelijk werk (Kerk)

Kerkdienst rechtstreeks meeluisteren of achteraf beluisteren

Als u niet naar de Nicolaïkerk kunt komen, dan kunt ook rechtstreeks via kerkdienstgemist.nl op de zondagmorgen en op andere tijdstippen meeluisteren. Klik dan op de link in de volgende regel. In het nieuwe scherm klik u op de startpijl.

Heeft u een kerkdienst gemist klik hier op de link naar "Kerkdienst gemist - Appingedam", en kies de dienst die u wilt beluisteren door op de pagina van kerkdienstgemist iets naar beneden te scrollen om een keuze te maken.

Liturgisch bloemschikken PGA

Kerkdiensten:  januari 2020

05 jan     Nicolaïkerk 09:30   ds. E. van Wieren   Haren
12 jan     Nicolaïkerk 09:30

ds. G.M. van den Berg-de Haan

19 jan     Nicolaïkerk 09:30

ds. J. van den Berg

19 jan     Paasweide 09:30

pw. mw. H. Doekes

woorddienst
19 jan     Nicolaïkerk 19:00

ds. J. Schimmel, Spijk

IKE Welkomstdienst
  - m.m.v. Operettever. D.O.O.K. uit Delfzijl
20-26 jan

Week van het Gebed

zie onderstaand overzicht
26 jan     Nicolaïkerk 09:30

dhr. H.C. Perdok

26 jan     Nicolaïkerk 19:00

Dienst in de Week van gebed voor de eenheid
 van de christenen

Van 20 t/m 26 januari is het zover: de jaarlijkse Week van Gebed!

Het thema van dit jaar is:
 "Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons"
 naar Handelingen 28:2

Dit thema is gekozen door een groep Christenen op Malta, het eiland waar de apostel Paulus schipbreuk leed,
 maar waar hij en allen die bij hem waren ook gastvrij werden ontvangen. Er werd direct een vuur aangelegd waarbij ze zich konden warmen,
 en ze krijgen voedsel! Ondanks het feit dat de eilandbewoners Christus niet kenden, werd Zijn liefde toch zichtbaar in hun handelen!
 Dit mag ons inspireren, ook om gastvrij te ontvangen, maar ook om vrijgevig te zijn naar hen die het nodig hebben.
 Tijdens deze gebedsweek volgen we Paulus op zijn reis. Iedere dag zoeken we naar het buitengewone.
 Zo leren we "buitengewone vriendelijkheid" te ontvangen en door te geven!

ma 20    Hervormde Kerk Tjamsweer   aanvang: 19.00 u.
              Thema:  Verlichting-  Christus licht zoeken en laten zien

di 21      Baptistengemeente Appingedam  Scharreweersterweg 80   aanvang: 19.00 u.
              Thema: Hoop-  De boodschap van Paulus

wo 22    Nicolaïkerk Protestantse Gemeente in ‘Franse School’, Wijkstraat   aanvang: 19.00 u.
              Thema: Vertrouwen- Wees niet bang, geloof!

do 23    Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, Dijkstraat 73   aanvang: 19.00 u.
             Thema:  Kracht- Brood breken voor de reis

vr 24      Baptistengemeente Appingedam en jeugd  Scharreweersterweg 80  aanvang: 19.30 u
              Thema:  Gastvrijheid

zo 26     Afsluitende vesperviering Nicolaïkerk Wijkstraat   aanvang: 19.00 u.

Bron: website Baptistengemeente Appingedam