PGA

Dankdag - de dienst op woensdagavond 04 november 2020 zal in de NIcolaïkerk worden gehouden
en zal worden uitgezonden via Kerkdienstgemist.nl, uiteraard kunt u zich aanmelden om de dienst bij te wonen dienst, dit geldt ook voor de gemeenteleden van de Herv. Gemeente Tjamsweer.

MET BEELD

kerkdienstgemist PG Appingedam
Liturgie:
als pdf te downloaden

Live-stream uitzending van de kerkdienst vanuit de NICOLAÏKERK te Appingedam
om 09:30 uur
op zondag 25 oktober 2020
Voorganger: mw. M. Hadders-Algra
Organist: Vincent Hensen-Oosterdijk
De diensten zijn toegankelijk voor maximaal 30 personen, aanmelden zie kerkblad
Mondkapjes plicht:
wanneer u in de kerk loopt dan wordt er een mondmaskertje gedragen.
Bent u op uw zitplaats dan mag het mondmaskertje af.
LEES SVP ALS U DE KERK BEZOEKT!

GEBRUIKSPLAN NICOLAIKERK, VERKORT GEBRUIKSPLAN, GEBRUIKSPLAN FRANSE SCHOOL

KERKDIENSTGEMIST MET BEELD - KLIK OP LOGO
Volg onze kerkdienst via "kerkdienstgemist.nl", de kerkdiensten blijven, zolang er geen volledige diensten
worden verzorgd, via KERKDIENSTGEMIST.NL in beeld en geluid uitgezonden,
zie pagina "Digidienst" voor uitleg
De liturgie van zondag 25-10-2020 vindt u via deze link op de pagina "Digidienst"
Kindernevendienst uitleg en werkbladen van 25 oktober 2020 via pagina "Digidienst"

Kerkgebouw protestantse gemeente Appingedam

Nicolaïkerk Appingedam   Marsumerkerk gem. Appingedam

NICOLAÏKERK, Wijkstraat 32, 9901AJ                                      MARSUMERKERK, Marsumerweg, 9901TP  (eigendom SOGK)
                                                                                                                       (IKE zomeravonddiensten)

De kerkdiensten van de PG Appingedam worden gehouden in de Nicolaïkerk.

• In de zomer worden een aantal Welkomstdiensten gehouden in de Marsumer kerk
  • Aanvang kerkdiensten op zondag: ochtenddienst - zie rooster - avonddienst - zie rooster uur (1x per maand)
  • Tijdens de ochtenddiensten is er kinderoppas, kindernevendienst (basisschool) en volgens een rooster 12+groep
  • Collectes zijn altijd voor diaconaal doel (Diaconie) en het lokale kerkelijk werk (Kerk)

Kerkdienst rechtstreeks meeluisteren of achteraf beluisteren

Als u niet naar de Nicolaïkerk kunt komen, dan kunt ook rechtstreeks via kerkdienstgemist.nl op de zondagmorgen en op andere tijdstippen meeluisteren. Klik dan op de link in de volgende regel. In het nieuwe scherm klik u op de startpijl.

Heeft u een kerkdienst gemist klik hier op de link naar "Kerkdienst gemist - Appingedam", en kies de dienst die u wilt beluisteren door op de pagina van kerkdienstgemist iets naar beneden te scrollen om een keuze te maken.

Liturgisch bloemschikken PGA

Kerkdiensten:  aug/sept 2020

23 aug     Nicolaïkerk  09:30   ds. J. van den Berg  digidienst via youtube
30 aug     Nicolaïkerk 09:30