Kerkdiensten

PGA Live-stream uitzending van de kerkdienst vanuit de NICOLAÏKERK te Appingedam om 09:30 uur
op zondag 05-07-2020
U kunt de dienst rechtstreeks of achteraf zien en/of beluisteren.
Op 05-07-2020 wordt de streamkerkdienst verzorgd door ds. Rudolf  P. Oosterdijk, Haren
organist  Vincent Hensen-Oosterdijk en enkele leden van de cantorij
 live stream PG Appingedam In verband met de gevolgen van overheidsmaatregelen naar aanleiding van het Coronavirus
worden er tot nader order, geen kerkdiensten gehouden waar gemeenteleden
aanwezig kunnen zijn (waarschijnlijk tot 01 september 2020 afhankelijk van de situatie). Wel worden er kerkdiensten verzorgd die via Youtube (oranje knop) en via kerkdienstgemist.nl (logo) en kerktelefoon te volgen zijn. Deze dienst wordt uitgezonden via Youtube, zie pagina "Nooddienst" voor uitleg
 kerkdienstgemist PG Appingedam

De liturgie van zondag 05-07-2020 vindt u via deze link op de pagina "Nooddienst
of hier als pdf te downloaden  en  om eventueel afdrukken (liturgie)

Het kindernevendienstverhaal en activiteit van zondag 05-07-2020 zijn NIET ontvangen.

Kerkgebouw protestantse gemeente Appingedam

Nicolaïkerk Appingedam   Marsumerkerk gem. Appingedam

NICOLAÏKERK, Wijkstraat 32, 9901AJ                                      MARSUMERKERK, Marsumerweg, 9901TP  (eigendom SOGK)
                                                                                                                       (IKE zomeravonddiensten)

De kerkdiensten van de PG Appingedam worden gehouden in de Nicolaïkerk.

• In de zomer worden een aantal Welkomstdiensten gehouden in de Marsumer kerk
  • Aanvang kerkdiensten op zondag: ochtenddienst - zie rooster - avonddienst - zie rooster uur (1x per maand)
  • Tijdens de ochtenddiensten is er kinderoppas, kindernevendienst (basisschool) en volgens een rooster 12+groep
  • Collectes zijn altijd voor diaconaal doel (Diaconie) en het lokale kerkelijk werk (Kerk)

Kerkdienst rechtstreeks meeluisteren of achteraf beluisteren

Als u niet naar de Nicolaïkerk kunt komen, dan kunt ook rechtstreeks via kerkdienstgemist.nl op de zondagmorgen en op andere tijdstippen meeluisteren. Klik dan op de link in de volgende regel. In het nieuwe scherm klik u op de startpijl.

Heeft u een kerkdienst gemist klik hier op de link naar "Kerkdienst gemist - Appingedam", en kies de dienst die u wilt beluisteren door op de pagina van kerkdienstgemist iets naar beneden te scrollen om een keuze te maken.

Liturgisch bloemschikken PGA

Kerkdiensten:  juli - aug 2020

05 jul     Nicolaïkerk  09:30   ds. R.P. Oosterdijk, Haren  digidienst via youtube
12 jul     Nicolaïkerk  09:30   ds. J. van den Berg  digidienst via youtube