Kerkgebouw protestantse gemeente Appingedam

Nicolaïkerk Appingedam   Marsumerkerk gem. Appingedam

NICOLAÏKERK, Wijkstraat 32, 9901AJ                                      MARSUMERKERK, Marsumerweg, 9901TP  (eigendom SOGK)
                                                                                                                       (IKE zomeravonddiensten)

De kerkdiensten van de PG Appingedam worden gehouden in de Nicolaïkerk.

• In de zomer worden een aantal Welkomstdiensten gehouden in de Marsumer kerk
  • Aanvang kerkdiensten op zondag: ochtenddienst - zie rooster - avonddienst - zie rooster uur (1x per maand)
  • Tijdens de ochtenddiensten is er kinderoppas, kindernevendienst (basisschool) en volgens een rooster 12+groep
  • Collectes zijn altijd voor diaconaal doel (Diaconie) en het lokale kerkelijk werk (Kerk)

Kerkdienst rechtstreeks meeluisteren of achteraf beluisteren

Als u niet naar de Nicolaïkerk kunt komen, dan kunt ook rechtstreeks via kerkdienstgemist.nl op de zondagmorgen en op andere tijdstippen meeluisteren. Klik dan op de link in de volgende regel. In het nieuwe scherm klik u op de startpijl.

Heeft u een kerkdienst gemist klik hier op de link naar "Kerkdienst gemist - Appingedam", en kies de dienst die u wilt beluisteren door op de pagina van kerkdienstgemist iets naar beneden te scrollen om een keuze te maken.

Liturgisch bloemschikken PGA

Kerkdiensten:  aug - sep 2019