Collecte PG Appingedam Diaconie-Kerk

collecte

Elektronisch collecteren

De diaconie en de kerkrentmeesters hebben besloten in deze bijzondere tijden, met alleen luisterdiensten
of de dienst kijken en luisteren via Youtube, de mogelijkheid van elektronisch collecteren mogelijk te maken

U kunt uw collectebijdrage via bijgaande link overmaken

Collecte PG Appingedam

- U komt dan op de site terecht van de SKG (bank van PG Appingedam) waar u een formulier (in het beeldscherm)
kunt invullen om uw gift te doen  (https://www.samengoeddoen.nl/gift/formulier.html?id=4192 ).
- hierbij kunt aangeven aan wie de gift wordt gegeven kerk en / of diaconie en hoeveel.
- Na het invullen van het formulier op het eerste scherm,
klik u op "volgende" en krijgt u een controlescherm met het ingevulde formulier
- daarna kunt u uw gift afronden (klik: opslaan en versturen) via een IDEAL betaling via uw eigen bank.
U kunt uw anoniem een gift anoniem doen, maar ook uw naam invullen als afzender.

Door uw emailadres in te vullen ontvangt u een bevestiging van uw gedane gift.

We hopen dat u mee doet

De Colleges van Diakenen en Kerkrentmeesters