Kerkgebouw protestantse gemeente Appingedam

Nicolaïkerk Appingedam   Marsumerkerk gem. Appingedam

NICOLAÏKERK, Wijkstraat 32, 9901AJ                                    MARSUMERKERK, Marsumerweg, 9901TP

(IKE zomeravonddiensten)

De kerkdiensten van de PG Appingedam worden gehouden in de Nicolaïkerk.

• In de zomer worden een aantal Welkomstdiensten gehouden in de Marsumer kerk
  • Aanvang kerkdiensten op zondag: ochtenddienst - zie rooster - avonddienst - zie rooster uur (1x per maand)
  • Tijdens de ochtenddiensten is er kinderoppas, kindernevendienst (basisschool) en volgens een rooster 12+groep
  • Collectes zijn altijd voor diaconaal doel (Diaconie) en het lokale kerkelijk werk (Kerk)

Kerkdienst rechtstreeks meeluisteren of achteraf beluisteren

Als u niet naar de Nicolaïkerk kunt komen, dan kunt ook rechtstreeks via kerkdienstgemist.nl op de zondagmorgen en op andere tijdstippen meeluisteren. Klik dan op de link in de volgende regel. In het nieuwe scherm klik u op de startpijl.

Heeft u een kerkdienst gemist klik hier op de link naar "Kerkdienst gemist - Appingedam", en kies de dienst die u wilt beluisteren door op de pagina van kerkdienstgemist iets naar beneden te scrollen om een keuze te maken.

Liturgisch bloemschikken PGA

Kerkdiensten april 2018

01 apr     Nicolaïkerk  09.30   ds. S.W. Bijl, Groningen  Pasen - koffiedrinken na de dienst
 cantorij ‘Als de Graankorrel sterft …..’
01 apr     Nicolaïkerk 19.00   Paasavondzang  samenzang vanaf 18.50
 m.m.v. Mannenkoor “Canta Libre”
 uit Ten Boer
08 apr     Nicolaïkerk 09.30   ds RFH Praamsma
 Hoogezand Sappemeer

08 apr     Damsterheerd 15.30   ds BB Wolters  Avondmaal
08 apr     Paasweide 15.30   ds L Hellinga  woorddienst
15 apr     Nicolaïkerk

mw J. Baron  Dienst voor Jong en oud
22 apr     Nicolaïkerk 09.30   dhr. H. Perdok
22 apr     Nicolaïkerk 19.00   ds J van der Wal  mmv Chr. mannenkoor Assen
29 apr     Nicolaïkerk 09.30   ds. PD Wolthaus

Actuele foto's van diverse activiteiten kunt u vinden in de galerij.

Fotogalerij »