Kerkgebouw protestantse gemeente Appingedam

Nicolaïkerk Appingedam   Marsumerkerk gem. Appingedam

NICOLAÏKERK, Wijkstraat 32, 9901AJ                                    MARSUMERKERK, Marsumerweg, 9901TP

(IKE zomeravonddiensten)

De kerkdiensten van de PG Appingedam worden gehouden in de Nicolaïkerk.

• In de zomer worden een aantal Welkomstdiensten gehouden in de Marsumer kerk
  • Aanvang kerkdiensten op zondag: ochtenddienst - zie rooster - avonddienst - zie rooster uur (1x per maand)
  • Tijdens de ochtenddiensten is er kinderoppas, kindernevendienst (basisschool) en volgens een rooster 12+groep
  • Collectes zijn altijd voor diaconaal doel (Diaconie) en het lokale kerkelijk werk (Kerk)

Kerkdienst rechtstreeks meeluisteren of achteraf beluisteren

Als u niet naar de Nicolaïkerk kunt komen, dan kunt ook rechtstreeks via kerkdienstgemist.nl op de zondagmorgen en op andere tijdstippen meeluisteren. Klik dan op de link in de volgende regel. In het nieuwe scherm klik u op de startpijl.

Heeft u een kerkdienst gemist klik hier op de link naar "Kerkdienst gemist - Appingedam", en kies de dienst die u wilt beluisteren door op de pagina van kerkdienstgemist iets naar beneden te scrollen om een keuze te maken.

Liturgisch bloemschikken PGA

Kerkdiensten februari 2018

4 feb     Nicolaïkerk 09.30

mw. F de Kruijf,Assen

koffie/ theedrinken na de dienst
4 feb    Damsterheerd 15.30   pw. mw. J. Baron  woorddienst
11 feb     Nicolaïkerk 09.30   dhr. H. Perdok  schooltdienst met de Citer
11 feb     Paasweide  15.30   ds. J. van der Wal  woorddienst
18 feb     Nicolaïkerk 09.30   ds. J. Schimmel, Spijk
 25 feb     Nicolaïkerk 09.30   ds. G.C. Hovingh,
 Zuidlaren

25 feb     Nicolaïkerk 19.00   ds. G. Knol  Praiseband "the Messengers"

Actuele foto's van diverse activiteiten kunt u vinden in de galerij.

Fotogalerij »