Kerkgebouw protestantse gemeente Appingedam

Nicolaïkerk Appingedam   Marsumerkerk gem. Appingedam

NICOLAÏKERK, Wijkstraat 32, 9901AJ                                    MARSUMERKERK, Marsumerweg, 9901TP

(IKE zomeravonddiensten)

De kerkdiensten van de PG Appingedam worden gehouden in de Nicolaïkerk.

• In de zomer worden een aantal Welkomstdiensten gehouden in de Marsumer kerk
  • Aanvang kerkdiensten op zondag: ochtenddienst - zie rooster - avonddienst - zie rooster uur (1x per maand)
  • Tijdens de ochtenddiensten is er kinderoppas, kindernevendienst (basisschool) en volgens een rooster 12+groep
  • Collectes zijn altijd voor diaconaal doel (Diaconie) en het lokale kerkelijk werk (Kerk)

Kerkdienst rechtstreeks meeluisteren of achteraf beluisteren

Als u niet naar de Nicolaïkerk kunt komen, dan kunt ook rechtstreeks via kerkdienstgemist.nl op de zondagmorgen en op andere tijdstippen meeluisteren. Klik dan op de link in de volgende regel. In het nieuwe scherm klik u op de startpijl.

Heeft u een kerkdienst gemist klik hier op de link naar "Kerkdienst gemist - Appingedam", en kies de dienst die u wilt beluisteren door op de pagina van kerkdienstgemist iets naar beneden te scrollen om een keuze te maken.

Liturgisch bloemschikken PGA

Kerkdiensten  juni - juli - augustus - september 2017

2 juli     Nicolaïkerk 09.30   ds. R.C.E. Lafeber  dienst voor jong & oud "je weet het niet"
 Praiseband "Messengers" Garrelsweer
9 juli     Nicolaïkerk  09.30   ds. R.C.E. Lafeber  Avondmaal
9 juli     Paasweide  15.30   pw. mw. J. Baron  woorddienst
16 juli     Nicolaïkerk 09.30   ds. R.C.E. Lafeber  afscheid van kindernevendienst
16 juli     Damsterheerd 15.30   pw. mw. J. Baron  woorddienst
23 juli     Nicolaïkerk 09.30   ds. R.C.E. Lafeber
30 juli     Nicolaïkerk 09.30   ds. B.J. Diemer, Bedum
30 juli     Marsum 19.00   ds. R.F.H. Praamsma  IKE
6 aug     Nicolaïkerk 09.30   dhr. H.C. Perdok
13 aug     Nicolaïkerk 09.30   pw. H.J. Doekes
20 aug     Nicolaïkerk 09.30   ds. A. ten Hove, Roodeschool
27 aug     Nicolaïkerk 09.30   ds. R.C.E. Lafeber  Vertrek-afscheidsdienst
27 aug     Marsum 19.00   ds. G.C. Hovingh, Zuidlaren  IKE
3 sep     Nicolaïkerk 09.30   ??
3 sep     Paasweide  15.30   ??
10 sep     Nicolaïkerk 09.30   ds. R.C.E. Lafeber  Ingebruikname gerestaureerd Hinsz-orgel
17 sep     Nicolaïkerk 09.30   mw. ds. R. Renooij, Drachten
17 sep     Nicolaïkerk 19.00   pw. mw. J. Baron             Taizé-viering
24 sep     Nicolaïkerk 09.30     Startzondag

Actuele foto's van diverse activiteiten kunt u vinden in de galerij.

Fotogalerij »