‘WEEK VAN GEBED’ APPINGEDAM  20-27 JANUARI  2019

In 2019 is het thema van de Week van Gebed voor de eenheid  ‘het recht voor ogen’. Dit thema is aangeleverd door christenen uit Indonesië. Tijdens deze week krijgen we elke dag een probleem dat door onrecht veroorzaakt wordt in ons blikveld. Door het recht voor ogen te houden komen we gezamenlijk in actie. We zoeken het recht en niets dan het recht in gebed en in onze daden. MissieNederland en de Raad van Kerken in Nederland werken nauw samen bij het samenstellen van het materiaal voor deze ‘Week van Gebed’. In Appingedam worden de volgende samenkomsten georganiseerd, waar iedereen welkom is:

Maandag 21 januari, 19.00-19.45 uur
                    Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, Dijkstraat 73

Dinsdag 22  januari, 19.00-19.45 uur

Woensdag 23  januari, 19.00-19.45 uur
                    Hervormde Gemeente Tjamsweer

Donderdag 24 januari, 19.00-19.45 uur
                    Protestantse Gemeente in de Franse School, Wijkstraat

Vrijdag 25 januari, 19.30 uur  (jongerensamenkomst)

Zondag 27 januari, 19.00 uur
                   Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, Dijkstraat 73
                    (afsluitende samenkomst met gebed, verkondiging en zang)

Kerkgebouw protestantse gemeente Appingedam

Nicolaïkerk Appingedam   Marsumerkerk gem. Appingedam

NICOLAÏKERK, Wijkstraat 32, 9901AJ                                      MARSUMERKERK, Marsumerweg, 9901TP  (eigendom SOGK)
                                                                                                                       (IKE zomeravonddiensten)

De kerkdiensten van de PG Appingedam worden gehouden in de Nicolaïkerk.

• In de zomer worden een aantal Welkomstdiensten gehouden in de Marsumer kerk
  • Aanvang kerkdiensten op zondag: ochtenddienst - zie rooster - avonddienst - zie rooster uur (1x per maand)
  • Tijdens de ochtenddiensten is er kinderoppas, kindernevendienst (basisschool) en volgens een rooster 12+groep
  • Collectes zijn altijd voor diaconaal doel (Diaconie) en het lokale kerkelijk werk (Kerk)

Kerkdienst rechtstreeks meeluisteren of achteraf beluisteren

Als u niet naar de Nicolaïkerk kunt komen, dan kunt ook rechtstreeks via kerkdienstgemist.nl op de zondagmorgen en op andere tijdstippen meeluisteren. Klik dan op de link in de volgende regel. In het nieuwe scherm klik u op de startpijl.

Heeft u een kerkdienst gemist klik hier op de link naar "Kerkdienst gemist - Appingedam", en kies de dienst die u wilt beluisteren door op de pagina van kerkdienstgemist iets naar beneden te scrollen om een keuze te maken.

Liturgisch bloemschikken PGA

Kerkdiensten december 2018 / januari 2019

6 jan 2019     Nicolaïkerk 09.30   ds. G.J. Gardenier
13 jan     Nicolaïkerk 09.30   ds. G.M. van den Berg - de Haan  Dienst voor Jong en Oud
 m.m.v. de Nicolaï gelegenheids band
13 jan     Paasweide 15.30   p.w. mw. J. Doekes  woorddienst
20 jan     Nicolaïkerk  09.30   ds. G.M. van den Berg-de Haan  Viering maaltijd van de Heer
20 jan     Damsterheerd 15.30   p.w. mw. J. Doekes
20 jan     Nicolaïkerk 19.00   R.C.E. Lafeber, Gorredijk  IKE Welkomstdienst, m.m.v.: ‘The Messengers’
21 - 27 jan     samenwerkende
 kerken
 Appingedam
zie tabel   Week van het gebed  zie overzicht hieronder
27 jan     Nicolaïkerk  09.30   mw. ds. J. van der Veen,
 Hoogezand

‘WEEK VAN GEBED’ APPINGEDAM  20-27 JANUARI  2019

Missie Nederland en de Raad van Kerken in Nederland werken nauw samen bij het samenstellen van het materiaal voor deze ‘Week van Gebed’.

Maandag 21 januari, 19.00-19.45 uur

Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, Dijkstraat 73;

Dinsdag 22  januari, 19.00-19.45 uur

Woensdag 23  januari, 19.00-19.45 uur

Hervormde Gemeente Tjamsweer;

Donderdag 24 januari, 19.00-19.45 uur

Protestantse Gemeente in de Franse School, Wijkstraat 30

Vrijdag 25 januari, 19.30 uur  (jongerensamenkomst)

Zaterdag 26 januari

Geen bijeenkomst

Zondag 27 januari, 19.00 uur     .

Bereformeerde Kerk Vrijgemaakt, Dijkstraat 73;
 (afsluitende samenkomst met gebed, verkondiging en zang)